perjantai 1. helmikuuta 2008

Adventures Of Lolo 2

Kuten ounastelinkin virtuaalikonsoliin (wii) tupsahti Adventures of Lolo 2 peli.
Latasin tämän pelin wiille ja kyseessä on laadukasta ongelmanratkontaa.

Lolo on siis Hal laboratoriesin ennen kirbyä suunnittelema hahmo nintendon 8 bittiselle pelikoneelle.

Pelin ideana on kerätä kentällä olevia sydämiä erilaisten ongelmien ja mörköjen tieltä itselle, kun kaikki sydämet on kerätty aukeaa pelin arkku ja ovi seuraavalle tasolle.

Kolme ensimmäistä tasoa ovat helppoja.
Neljännessä pari sydäntä on työnnettävien palikoiden takana, jolloin palikoita joutuu työntelemään oikein saadakseen sydämet.
Adventures of Lolo 2 nes etukansi
Peli itsessään on julkaistu jo vuonna 1991 euroopassa.
Kyseinen peli on japaninmaalla julkaistu Adventures of Lolo nimellä, koska siellä edellinen Lolo peli on julkaistu eri nimellä aiemmin.

Tuohonaikaan nintendolla oli rautainen ote lisenssillä pelivalmistajiin ja vain harvat ja valitut pääsivät tekemään pelejä lisenssiä vastaan, josta nintendo kääri rahat tietenkin.

Ainoa miinus minkä pelistä keksin on 50 hz hitaus, koska tuohon aikaan pelejä ei pahemmin optimoitu euroopan televisiostandardeille mikä on sääli.

Kaikenkaikkiaan, jos aivonystyrät on ruosteessa, kuten minulla on tämä varteenotettava vaihtoehto niiden elvyttämiseen ja mitä mainioin perjantaillan viihde.

Musiikit ovat myös tuonajan rautaisia 2 kanavan ääniä joista ei voi muutakuin nauttia jos olet retroihmisiä. Toisekseen nes pelit ovat kasetteina sikamaisen kalliita niin noin 5 euron edestä saa tässä hupia varmasti rahoilleen.

Ei kommentteja: