sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Sunnuntain juttuja on nyt taas

Sunnuntai herään myöhään, koska menin nukkumaan vasta kello 8 aamulla. En saanut unta ollenkaan. No ei siinä ei minulla ole autoakaan, joten en pääse mihinkään kotoa.

No kello 4 aikaan äitee tulee hakemaan sovittiin niin.

Saavuin siis sontulaan syötiin ruisleipää maksamakkaraa ja pyttipannua. ilma oli kaunis vähän tuulta , mutta muuten hieno keli.

Mummonkin luona kävin tänäänkin. Keiteltiin kahvit ja katsottiin telkkaria. Sieltä tuli Japanin maanjäristyksestä. iso luonnonmullistus. ikävää ihmisille onneksi japani on kuitenkin esimerkiksi chileä kehittyneempi yhteiskunta vaikka tuhoa se heilläkin teki.

Kuitenkin huolissani olen enemmän ydinvoimaloista, joita on mannerlaattojen vieressä muuallakin kuin japanissa. jos ei valmius olisi heidän tasoaan pahempaa olisi jo voinut tapahtua.

No joo semmoista se on tässä nykyyhteiskunnassa ollaan haavoittuvaisia ja pienuus tulee esiin vasta isojen mullistusten aikaan.

Äitee toi kotiin minut illalla. Korjasin projektityötä tietokantaa sain kuin sainkin koodin toimiman hyvä niin.


Nyt tässä ollaan vielä ylhäällä, mutta kyllä tästä pitää mennä unille ennen kasia tai muuten meneee kaikki rytmit sekaisin lopullisesti pitkäksi aikaa.

Ei kommentteja: