keskiviikko 20. elokuuta 2008

Yön ritarihan se siinä oli

Keskiviikossa ollaan taas, kävin katsomassa yönritarin uuden bätmän leffan.
Siitä onkin jo vähänaikaa kun viimeksi itseni olen viitsinyt elokuvateatterin syövereihin kammeta, joten nyt päätin sitten mennä.


Oli muutenkin viimeinen tilaisuus nähdä tuo uusin bätmän ennenkuin se tulee johonkin levyformaattiin.

Tyyli oli nyt tässä bätmänissä viety taas toiseen äärilaitaan ja saatu näin sitä enemmän dc-comicsille uskollisemmaksi.


Tosin pieni ihmetyksenaihe oli syyttäjä harveyn onnettomuus ja hänen muodonmuutoksensa kaksikasvoksi.

Ainakin yhden dc-tulkinnan mukaan tuo meni niin, että hänen kasvoilleen läikytettiin oikeussalissa happoa. Nöin ei siis tapahtunut elokuvassa.

Tosin tulkintoja on aikojen saatossa jo ollut niin monia, että tuokin tulkinta on saattanut olla jonkun tulkitsema jo aiemmin kuin mainitsemani kohtaus.

Jokerin roolissa uusi näyttelijä melkeimpä horjutti jo itse ensimmäisen burton bätmänin jokerin.

Vahva hahmotulkinta kyllä tosin näyttelijälle kävi kuten kävi, mutta kuitenkin harmi, että tuota lahjakkuutta emme enään näe.

Toijalassa muutenkin elokuvissakäynti hieman Tamperetta halvempaa noin 8 euroa, kyllä tuolla aina välillä käy jotain katsomassa.

Sontulassakin kävin aika tavanomainen päivä muuten pilvinen ja kolea ei taida enään elokuulle tulla hienoja päiviä, tosin täällä ei satanut mitä taas Tampereella, kuulin äidiltä, joka kävi katsomassa mummoa sairaalassa kuulin.

Njoo tänään tv-vinkkinä voisin sanoa diilin sitä on aina hupaisa seurata niiden jenkkien toilailuja ja kelle trump antaakaan potkut?

Semmottii kaippa tästä taas täytyy asettua iltatoimiin ja valmistella huomisen saapumista kunnon yöunilla ainakin luulisin, että hyvät yöunet jatkuvat.





Ei kommentteja: