perjantai 7. marraskuuta 2008

Työtä harjoittelulla kiitos

Tänään ja eilen olin taas tietoasemalla harjuritöissä.
Monenlaista konetta on tullut huollettua tänäaikana.

Eilen en jaksanut kirjoitella lähinnä ehkä suurinsyy oli laiskuus, mutta myös viitsimättömyys.


Perjantait tuntuu olevan kiireisiä työpäiviä, koska silloin monet konepaketit ja koneet on luvattu valmiiksi.

Ymmärrettävää tuokin, koska viikonloppu on monilla vapaata ja on aikaa olla koneella, joten ihmiset loogisesti haluavat koneet silloin.

Ymmärrän tämän kyllä monelle uusi kone on se toiseksi isoin hankinta ja siihen on pitkään säästetty rahaa, jolloin sen toivotaan valmistuvan nopeasti ja mahdollisimman optimaaliseen aikaan.


Parhaamme tietenkin yritämme ja sitä ohjenuoraa pitkin kuljemme, tietenkin perusteellinen testaus on aina hyvästä, ettei sitten tule pettymyksiä varsinkin uuden koneen kanssa.


No sontulassakin kävin ja otin sieltä kolapullon mukaani lidlin kola on vain tosi hyvää mielestäni ja sitä juon mielelläni sen pullonkin kerralla. ; )

Mutta tuntuu, että nyt tuntuu olevan jollainlailla "elossa", kun edes saa olla harjoittelussa, vaikka ensin ajattelin siitä negatiivisesti, mutta ei siinä pelkästään negatiivisia asioita ole kuitenkaan.

Torstaina juttelin Markon ja Mikon, kanssa kiva jutella entisten työkavereiden, kanssa mitä muillekin kuuluu nykyisin itsekun on ollut kohtuulisen eristyksissä työttömyyden vuoksi.

Kävin myös servitissä vierailulla katsomassa mikä siellä on meininki.
Pientä sniikkausta on aina hyvä tehdä ja katsoa mitä kilpailija tekee. ; )

Nojoo nuo oli torstain juttuja , mutta minulle tärkeitä kuitenkin ja toivottavasti muillekin.

Itse kuitenkin näkisin itseni tietoasemalaisena ja haluan siellä jatkaa keinolla tai toisella, josvaikka joskus palkattaisiinkin. ; )

Nämä ovat niitä haaveita ja niitä täytyy olla aina, koskaan ei saa luopua toivosta sen olen oppinut.

Tein tässä yhden videon perjantain kunniaksi täytyyhän videoperinnettä pitää yllä.



Nyt on perjantai ja aika taas rentoutua, joten vinkki kaikille sunistakaa pasiradio.com ja kuunnelkaa virallista känniradiota se on Jussin suositus.

Ei kommentteja: