lauantai 26. tammikuuta 2008

Mac minin säätöä osa 2

Lähdin asentamaan minin mukana tullutta leopard päivitystä, koska en ole leopardiin vielä tutustunut ja uuden intel minin mukana sellainen toimitettiin.

Asennus käynnistyi automaagisesti kun kone ensin kysyi lupaa käynnistyä uudelleen pääkäyttäjältä.Leopardi juoksee

Tämän jälkeen minin asema rouskutteli aikansa tulee ihan amiga 500 mieleen : ) mikä ei ole paha asia ollenkaan.

Asennus kesti noin 45 minuuttia, jonka jälkeen buuttaus ja leopardi lähti kehräämään.

Lisää silmäkarkkia ainakin on tullut oikein koko rahan edestä kolmiulotteinen kuvakelista ja uudet kansioanimaatiot toki vanha pullonhenkianimaatio edelleen mukana.

Taustakuva on myös muuttunut futuristiseksi ja on mielestäni aika rauhaton tai antaa sellaisen vaikutelman.

Time machine toimintokin näyttää ajautuneen koneelle palkkiin tosin sitä en ole ottanut käyttöön vie arvokasta levytilaa pitänee ottaa käyttöön sitten kun hommaaa ulkoisen kiintolevyn kaveriksi jonne voi varmuuskopion tehdä tämä levy on siihen liian pieni.Uudenkarhea mini intel core duo 1.83 GHZ

Muuten jonkinlaista totuttelemista vaatii tullut lisää vaihtoehtoja resurssienhallintaan finder yms tilpehööriä lienevätkö sitten tarpeellisia tai ainakaan tarvisiko noiden kaikkien olla esillä automaagisesti pitänee karsia noita.

Eli ei tämäkään käyttöjärjestelmä ilman viilauksia ole semmoinen kuin haluan toki kaikki on valmista asennuksen jälkeen, mutta ohjeistusvelhojen määrän tässäkin huomaa lisääntyneen.

Ei kommentteja: