keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Pikkulauantai minä otan oluta meillä on vuosipäivä

Tänään 11.05.2011 heräilen kohtuullisesta horroksestani. Olin ottanut nukahtamislääkkeen tenox illalla, joten nukuin 8 asti. kunnes vessahätä iski. Menin asioille ja takaisin nukkumaan. katsoin, että on liian aikaisita herätä vielä.

Nukuin sitten kello 9 asti kunnes päätin nousta valveille ja aamutoimille kasvot pesemään ja vessatoimille.

Siitä lähdin kohti porukoiden kämppää sontulassa. Söin paahtoleipää, kun ei ollut muuta syötävää ja luin aamulehteä.

Niin minulle tulee tuo lehti byt 2 kuukautta k-kauppiaani on lähettänyt tarjouksen, jossa saan sen 2 kuukauden ajaksi eli vielä kesäkuu on aamulehtipitoinen.

Laskuja tuli maksettua meni rahat tyystin jäi 4 ekee niin ja nyt vielä , kun on työmarkkinatuella haaste ja silmukka kiristyy. On elänyt liian leveästi joutuu karsimaan.

Mutta niin se on ei voi jatkaa kestämättömällä pohjalla niinkuin ei voi portugalikaan. Sama koskee meikun pientaloutta tulevalla kesällä ja tulevilla kuukausilla.

Juu no onneksi on täällä maalla ja porukat lähellä niin voi toistaiseksi suunnitella mitä tekee tulevaisuudelleen. Totuus on kuitenkin se, että palkkatukseen tai muuhun työnsyrjään mennään taas syksyllä. Nyt käydään datanomiopinnot läpi ja syksyllä katsotaan oheen myös jotain muutakin toimintaa mikäli mahdollista.

Niin ja sana tukipaketeista menee läpi ja meillä näyttää todennäköiseltä vähemmistöhallitus, mikä värittää meidän poliittista kenttää.

Itse äänestin ps suomalaisia , joten ovat ainakin toistaiseksi äänestäjän kuluttajansuojan , jos sitä edes on totetuttaneet.

Tosin ps kin on vain puolue , joten tiukan paikan tullen päätäntään tarvittaisiin myäs heitä , että kansanvalta ja heidänkin koettelemisensa toteutuu.

Politiikka on kuitenkin sopimista ja kähmintää, johon pieni ihminen on melko voimaton, mutta äänestäminen kannattaa kuitenkin, jos ei mikään muutu ainakin pakka sekoittui hieman.

Semmosia säätelen tässä mäkkiä ja sitten menen unille . kun huomennakin kuitenkin on taas koulua.

Ei kommentteja: