keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Puolivälissä viikkoa seilataan

Herätys jälleen kello 6.00 ilman unilääkkeitä illalla onneksi nukutti ja unimaassa maistui uni eikä tarvinnut pyöriskellä sängyssä kauaa.

Nappasin Arton mukaan, joka oli tullut hyvissä ajoin pysäkille ja suunnistimme etuajassa jalopintaan.

Katuvalotkin sammuivat jo haihunkosken kohdalla.

Tänään sain loput asemat ja kiintolevyt purettua.
Harri sanoi, että minä jatkan halkaistuilla kiintolevyillä, kyllä samanlailla halkaistuja levyjä kuin aikaisemmin.

Lasia tiedossa kaikkiallla loppuviikoksi harmi.

Lisäksi Kari ilmoitti, että lähdemme tallinnaan 18.04. ja olemme siellä päivän ajan ja illalla tulemme takaisin laivalla ja aterioimme poistullessa laivalla.

Saa nähdä toteutuuko?

Kotiin tultuani otin bensaa autoon, sinne meni noin 50 edestä ei köyhälle ole halpaa no se on vaan rahaa vaikka aina siitä valitankin.

Tosin valitusta vähentäisi huomattavasti se, että olisi korkeampi tuntipalkka 7 euroo minulla oli viimeksi vuonna 2002 lopulla, kun tulin bulldogiin.

Sillä rahalla se tuntuu lähes omaisuuden menetykseltä, varsinkin kun litrahinta on 1.38 euroo on se jo yli neljasosan palkasta melkein brr.

Nyt loppui itku itse olen työni valinnut, tosin Pertsan kantaan en yhdy, että ylityö olisi kivaa palkatta useampiakin tunteja.

Jos haluan yleishyödyllisen panokseni antaa annan sen mieluummin jossain ei yhden henkilön kontrolloimassa avoimessa yhteisössä, jonka toiminta on läpinäkyvää.

Täytyy aina muistaa, se tosiasia, joka on ikiaikainen työmies on palkkanasa ansainnut, se on hyvä peruspilari muistaa näinäkin työnantajan alttarille panoksensa uhraamisen aikoina. ; )

Ei kommentteja: