torstai 10. tammikuuta 2008

Torstain höpinät

Toijalan nukkumalähiötä
Räntää satoi kaatamalla suunnistettuani töihin jalopintaan. Näin se talvi loppui sitten vähäksi aikaa. Koneidenpurkua on riittänyt. Enimmäkseen vanhaa konetta pentium ja ydinsodan kestävää 286 ja 386 konetta,joissa vahvat pellit ja suuret ilman erikoispiirejä olevat piirilevyt. Ihmettelen myös kun löysin soltekin,jossa kondendsaattorit eivät olleet räjähtäneet. Kotiintultuani vein jo toisen takin vetoketjunvaihtoon.Tuntuvat olevan hajoavaa sorttia kun jäävät aina jumiin minulla. Tankilla kävin ja luottovasikalla oli 40 edestä jano. Bensalitra maksoi 1.38 juuroo, sain siis 5 cnt alee pamin kortilla taas kannattaa olla räjäytysliiton jäsen. Mikäli löydätte tekstistä virheitä tavanomaista enemmän en ole kadottanut loppuakin kirjoitustaitoani vaan demonstroin blogaamista wiillä.

Edit Korjailtu pc:llä ei se wiillä kirjoitus niin helppoa ole, se on lähinnä hieno teknolelu ja ylivoimainen pelikone. Sydämmeni 2d zeldoille ja mariolle useamman kerran menettäneenä.

Näyttää jotenkin keskeneräiseltä tämä blogi jos ei jotain kuvaa saa vielä väsättyä tänne.

Päätin sitte ottaa kuvan "arpomalla" joten otin kuvan nukkumalähiöstä nimeltä Toijala, kuva on otettu 8 aamulla, kun satuin heräämään auringonkajoon silloin.

Se on myös siitä merkillistä, koska lauantaisin minua ei ennen 12 saa hereille eikä varsinkaan ottamaan kuvaa jostain auringonnoususta.

Aika hyvin keittiön tai keittokomeron oikeastaan ikkunan läpi otettuna.



JK

Ei kommentteja: